Celebrity

29 Αυγούστου 2024 09:00

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Πιασμένοι χέρι-χέρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας (φωτογραφίες)

Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Πιασμένοι χέρι-χέρι στο Φεστιβάλ της Βενετίας (φωτογραφίες)

-

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου "σηκώθηκε" η λαμπερή αυλαία του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα της κινηματογραφικής επικαιρότητας.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται συναρπαστική, με 21 ταινίες να είναι υποψήφιες για τον Χρυσό Λέοντα.

Το Φεστιβάλ άνοιξε με την πρεμιέρα του τελευταίου έργου του Τιμ Μπάρτον, "Beetlejuice Beetlejuice" που αποτελεί το σίκουελ του έργου του 1988.

Το "παρών" στο κόκκινο χαλί έδωσε φυσικά ο 66χρονος σκηνοθέτης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Μόνικα Μπελούτσι.

Ο Τιμ Μπάρτον και η 59χρονη Ιταλίδα ηθοποιός απαθανατίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Θυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο του 2023, το Paris Match ανέφερε ότι η Μπελούτσι και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον ήταν σε σχέση που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022. Τον Ιούνιο του 2023, η Μόνικα Μπελούτσι επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης τον Οκτώβριο του 2023.

Πηγή φωτογραφιών: associated press

μπελουτσι

μπελουτσι

μπελουτσι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)