Celebrity

28 Αυγούστου 2024 12:04

Οι Αταίριαστοι: Ενοχλημένος ο Χρήστος Κούτρας - "Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Η κυρία Ανδριολάτου…"

Οι Αταίριαστοι: Ενοχλημένος ο Χρήστος Κούτρας - "Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Η κυρία Ανδριολάτου…"

-

Το πρωί της Τετάρτης, 28 Αυγούστου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος μέσα από την εκπομπή "Οι Αταίριαστοι" θέλησαν να ξεκαθαρίσουν για όσα διάβασαν σε σχέση με τα σχόλια θαυμασμού που έκαναν για τις φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τον λόγο πήρε ο Χρήστος Κούτρας και τόνισε ότι δεν πρέπει να μπερδεύεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό.

Το απόσπασμα με τα σχόλια για τις βουτιές της Κλέλιας Ανδριολάτου

Η απάντηση του Χρήστου Κούτρα

«Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε – δεν καταλαβαίνουμε, είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν- να πω ότι η κυρία Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας». Νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι, δεν είναι κακό γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, Ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κούτρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)