Celebrity

27 Αυγούστου 2024 18:35

Μαρίνα Σταυράκη: Ο ξέφρενος χορός μετά την είδηση πως ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας

Μαρίνα Σταυράκη: Ο ξέφρενος χορός μετά την είδηση πως ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας

-

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτό το διάστημα η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία κάνει τις διακοπές της.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 26/08 η ίδια πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, θα γίνει πατέρας ξανά.

Διαβάστε επίσης! Ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζει πρώτη φορά για την είδηση εγκυμοσύνης της συντρόφου του

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv η Μαρίνα Σταυράκη βρέθηκε στο λαμπερό πάρτι της Δέσποινας Γαβαλά. Η ίδια ήταν αρκετά ευδιάθετη, τραγουδούσε μαζί με τον Πασχάλη που είχε αναλάβει την διασκέδαση των καλεσμένων, μοίραζε φιλιά, σχημάτιζε καρδούλες με τα χέρια της, ενώ χόρεψε μέχρι και μπλουζ με τον ρεπόρτερ του mykonoslive.tv.

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Γιώργου Πατούλη και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα είχα πληροφορηθεί πριν βγουν στη δημοσιότητα από το γιο μου και από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Έπειτα από κάποιο διάστημα είπε στο παιδί μας ότι θα αποκτήσει ετεροθαλή αδελφάκι ή αδελφάκια. Ο Αλέξανδρος είναι ενήλικος, έχει μια προσωπική θέση και άποψη, είναι είκοσι χρόνων. Είναι μια είδηση που προκάλεσε μια αναστάτωση. Κάποιες αποφάσεις, που είναι ανατρεπτικές σε μια πορεία ζωής, σίγουρα θέλουν μια προετοιμασία, η οποία δεν είχε προηγηθεί».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)