Celebrity

27 Αυγούστου 2024 18:01

Μαρίνα Σάττι: "Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα για να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου"

Μαρίνα Σάττι: "Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα για να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου"

-

Ένα live έκανε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια έκανε τον απολογισμό της, αλλά αποκάλυψε πως τα μυστικά της ομορφιάς της, όπως είδαμε στην εκπομπή “Summer’s Cool”.

Διαβάστε επίσης! Μαρίνα Σάττι: Η ανάρτηση μετά την εμφάνιση στην Επίδαυρο - "Ήταν σκέτη μαγεία"

«Όλοι μου λέτε: τι έχει αλλάξει; Έχω αλλάξει όντως, περνάω πολύ ωραία στη ζωή μου… Εγώ το έχω πάρει απόφαση: δεν ξαναλέω τίποτα με λόγια. Παρερμηνεύονται. Δεν χρειάζεται να λέω λόγια, θα κάνω. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αλλάζουν. Μην κωλώνετε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι και συνέχισε:  

«Από μικρή ένα πράγμα έλεγα: δεν θέλω να μετανιώσω για τίποτα. Έκανα ό,τι πίστευα, με όλες τις δυσκολίες, χωρίς να έχω λεφτά, προσπαθούσα να κάνω τα βίντεο κλιπ μου. Δεν με νοιάζει να το πω. Μέχρι και ένα χωράφι που είχα το πούλησα, γιατί έλεγα: τι μου είναι πιο σημαντικό, να έχω εκεί τις ελιές να κάθονται ή να προσπαθήσω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου;

Μου έλεγαν μετά τη Μάντισσα: βγάλε τραγούδια τώρα που έχει επιτυχία, τώρα που ρολάρει, γιατί θα σε ξεχάσει ο κόσμος. Όχι, δεν είναι σωστό αυτό. Το να είμαι συνέχεια μπροστά στη μούρη του κόσμου και να βγάζω τραγούδια ή να είμαι στα social μόνο για τη φασαρία, αυτό δεν σε πάει κάπου».

Όσον αφορά στα μυστικά ομορφιάς της και νεότητας απάντησε στο Instagram: «Πώς μοιάζω τόσο νέα; Πρώτον είμαι! Σίγουρα τα γονίδια. Black don’t crack baby! Τα γονίδια βοηθάνε. Επίσης εγώ ποτέ δεν ήμουν του παρταρίσματος. Όταν δύσει ο ήλιος, θέλω να πάω στο κρεβατάκι μου. Δεν μπορώ τα πολλά – πολλά και τις φασαρίες».   

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)