Media

27 Αυγούστου 2024 17:00

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του Survivor

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο του Survivor

-

Στην εκπομπή “Summer’s Cool” μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 27/08 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor και Στις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε σε αυτόν.

Διαβάστε επίσης! Survivor: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν με τον Γιώργο Λιανό

«Nα περιμένετε ένα Survivor γεμάτο εκπλήξεις. Όπως λέει και η τελευταία φράση στο τρέιλερ, θα γυρίσει στις ρίζες του. Θα ρίξω κάποια πράγματα στο τραπέζι. Θα δούμε ένα Survivor λίγο μικρότερο από αυτό που έχουμε συνηθίσει των 6 μηνών. Γυρίζει στις ρίζες του και αν δεν είσαι αποφασισμένος να πεινάσεις και να περάσεις αρκετά άσχημα καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις από την τηλεόρασή σου. Είναι κάτι που θα εφαρμοστεί πάση θυσία. Δεν έχουμε κλειστά μάτια και αυτιά σε αυτό που λέει ο τηλεθεατής και η αντίδραση ήταν άμεση και προσπαθούμε να βάλουμε πάλι βάσεις που θα οδηγήσουν στη μέθοδο της επιβίωσης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα υπάρξουν Διάσημοι και Μαχητές. Θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Παλιούς παίκτες δεν θα δούμε. Θα υπάρξουν χαρακτήρες με τους οποίους θα μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί. Όντως θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, δεν θα υπάρχει όριο ηλικίας, όριο δυναμικής και μπορεί να ζήσουμε σκηνικά Δαβίδ με Γολιάθ…Σήμερα γίνεται κάστινγκ από όλα μέρη της Ελλάδας με ανθρώπους από πάρα πολλά επαγγέλματα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)