Celebrity

27 Αυγούστου 2024 08:36

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια εξομολόγηση - "Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές"

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια εξομολόγηση - "Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές"

-

Το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Αυγούστου, η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την προπόνησή της και τόνισε το πόσο χαίρεται που επέστρεψε στις αγαπημένες της ασχολίες, όπως είναι η γυμναστική.

Η απολογιστική ανάρτηση αυτή της Τατιάνας Μπλάτνικ ήρθε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο, γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Δείτε επίσης! Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο - "Μια σπάνια στιγμή για εμένα, ευτυχισμένη"

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ

«Χαρούμενη που επέστρεψα στο "χαλάκι μου". Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν ένας χρόνος με αλλαγές, ένας χρόνος προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες "αγκάλιασα" λόγω της δουλειάς και της ομάδας με την οποία περιβάλλομαι.

Ωστόσο, ξέχασα κάπως ένα πράγμα: Ναι, κατάφερα να μείνω συνεπής με την προπόνηση, πειθαρχημένη με τη ρουτίνα μου, πιστή στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα αλλά αυτό που ξέχασα καθώς περνούσε ο χρόνος – τα όριά μου και ότι ο "νέος εαυτός μου" χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές. Άρχισα να ακούω όλους τους υπόλοιπους τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα. Ακόμα και αν εμφανίζεσαι για 30’ και κάνεις διατάσεις σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λες ότι θα κάνεις κάτι για τον εαυτό σου κάντο, αν όχι σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια που ήμουν ασυνεπής με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγή στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή. Μόνο εσύ ξέρεις τι ανάβει την ψυχή σου… για μένα είναι απλό- νιώθω υγιής, παθιασμένη και με στόχους. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους "δικούς μου ανθρώπους")», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)