Celebrity

25 Αυγούστου 2024 23:10

Δανάη Μπάρκα: Έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο και με μαύρο ολόσωμο μαγιό - "Τα χρόνια περνάνε όμως…" (Βίντεο)

Δανάη Μπάρκα: Έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο και με μαύρο ολόσωμο μαγιό - "Τα χρόνια περνάνε όμως…" (Βίντεο)

-

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα, πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής, 25 Αυγούστου, η ίδια έκανε τη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως αναπόλησε την παιδική της ηλικία.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα βίντεο από τη στιγμή που έκανε μπάνιο στην αυλή με το λάστιχο.

Δείτε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Δείτε τη να κάνει κατακόρυφο στις διακοπές στη Σέριφο (Βίντεο)

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα. Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν “κανονικότητα” το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω, ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητα μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες. Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θέλουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της άυλης μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ’ τις “νέες γενιές”. Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά & την παιδικότητα μας, με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί & δεν ξεχωρίζει κανέναν. Απλά, παίζει», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)