Celebrity

25 Αυγούστου 2024 22:02

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: "Δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ Καγιά ούτε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: "Δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ Καγιά ούτε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου"

-

Στο περιοδικό "ΟΚ!" και τον Γιώργο Πράσινο μίλησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την οποία γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του "GNTM".

Η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης! Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αποκάλυψε ότι χώρισε πρόσφατα! "Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι…"

Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Γιατί είπες «ναι» στο GNTM;

Νομίζω πως είχε να κάνει με τη χρονική στιγμή. Είχα περάσει από αρκετά στάδια, είχα κάνει αρκετά πράγματα, ήμουν πλέον μόνιμη κάτοικος Αμερικής και η περίοδος ήταν ευαίσθητη λόγω του κορονοϊού, οπότε είπα «γιατί όχι;».

Το απόλαυσες;

Ναι, το ευχαριστήθηκα πολύ. Τώρα που το σκέφτομαι από απόσταση, λέω πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Από εκεί που ήμουν ένα μοντέλο, βρέθηκα κριτής σε ένα τόσο δημοφιλές πρόγραμμα μόδας στην prime time. Ήταν τόσο έντονο. Πήρα πολύ θετική ενέργεια.

Ήταν αναπόφευκτο να σε συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που κάθονταν στην καρέκλα του κριτή τις περασμένες χρονιές. Σε ενόχλησε αυτή η σύγκριση;

Ήταν αναμενόμενη. Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές. Απλά, επειδή είμαι πιο μαζεμένη και σοβαρή, αν δεν έχω να πω κάτι δεν θα μιλήσω. Αν και μέσα από το μόντελινγκ και τα ταξίδια το έχω εξελίξει. Μικρότερη, δεν μου έβγαζες κουβέντα. Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα.

Ήσουν η «καλή» της επιτροπής.

Που όμως με είχαν βγάλει ως την «αυστηρή». Νομίζω πως ήμουν δίκαιη και ξεκάθαρα καλή. Αυτό συνέβαινε γιατί εξακολουθούσα να είμαι μοντέλο, οπότε έβλεπα τα παιδιά από την ίδια γωνία.

Θα ήσουν θετική στο να συμμετάσχεις σε έναν επόμενο κύκλο του GNTM;

Ναι, αλλά θα έπρεπε να δω τη συνθήκη, ποιοι θα ήταν.

Σε τι άλλο θα μπορούσες να δεις τηλεοπτικά τον εαυτό σου;

Σε οτιδήποτε έχει χιούμορ, σε ταξιδιωτικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα. Ας πούμε, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ σε ένα πάνελ πρωινής εκπομπής. Δεν διψάω για τη δημοσιότητα και την τηλεόραση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνονται σωστές κινήσεις, στην ώρα τους. Μου αρέσει να βλέπω τη μεγάλη θέα και όχι τη θέα από ένα μικρό παράθυρο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)