Celebrity

25 Αυγούστου 2024 10:45

Δέσποινα Καμπούρη: Συναντήθηκε στην Αντίπαρο με τον Τζέισον Στέιθαμ και τη σύζυγό του, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι (Φωτογραφίες)


Δέσποινα Καμπούρη: Συναντήθηκε στην Αντίπαρο με τον Τζέισον Στέιθαμ και τη σύζυγό του, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι (Φωτογραφίες)

-

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε στην Αντίπαρο η Δέσποινα Καμπούρη όσο έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της.

Η δημοσιογράφος είχε την τύχη να συναντήσει τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή δράσης, Τζέισον Στέιθαμ και την καλλονή σύζυγό του, Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι!

Δείτε επίσης - Δέσποινα Καμπούρη: Το συγκινητικό βίντεο για τα γενέθλια της κόρης της - "Κάτι μπήκε στα μάτια μου"

Μάλιστα, όπως ανέφερε στις αναρτήσεις της ντράπηκε να τους μιλήσει ωστόσο η κόρη της την έβγαλε από την δύσκολη θέση καθώς φωτογραφήθηκε εκείνη μαζί τους.

«Το παιδί μου έχει θράσος και κάνει αυτά που ντρέπεται να κάνει η μαμά της. Παίρνει τις φίλες της και φωτογραφίζεται με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ», έγραψε η Δέσποινα Καμπούρη απαθανατίζοντας τα κορίτσια με τον, Τζέισον Στέιθαμ και την Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Δέσποινα Καμπούρη με τον Χολυγουντιανό ζευγάρι:  

καμπούρη

καμπούρη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)