Celebrity

24 Αυγούστου 2024 22:05

Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για την αλλαγή που έχει κάνει στη συμπεριφορά της - "Αυτό με έχει βοηθήσει στη σχέση με την κόρη μου"

Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για την αλλαγή που έχει κάνει στη συμπεριφορά της - "Αυτό με έχει βοηθήσει στη σχέση με την κόρη μου"

-

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια σειρά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να μην μπαίνει συνεχώς σε αντιπαραθέσεις.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται τα νεύρα της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που προκύπτουν με την 3χρονη κόρη της, Κατερίνα.

Ακόμη, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε τη μέθοδο που εφαρμόζουν με τον Στέλιο Μανουσάκη στο σπίτι τους για να μην επικρατεί ένταση.

Δείτε επίσης! Μαρία Ηλιάκη: "Η Κατερίνα είναι σε αμόκ, πρώτη φορά με βγάζει τόσο νοκ άουτ" - Η επιστροφή στην Αθήνα με την κόρη της και οι δυσκολίες

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη

«Νομίζω ότι η πιο μεγάλη αλλαγή που έχω κάνει στη συμπεριφορά μου και αυτό βλέπω και πόσο με βοηθάει και στη σχέση μου με την Κατερίνα είναι το πολύ απλό “σκέψου πριν μιλήσεις”. Αυτό στην πράξη σημαίνει τα εξής… Θεωρώ ότι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματα που έχω ως άνθρωπος είναι ότι παθαίνω την έκρηξη. Υπάρχει ένας παρορμητισμός που δεν ελέγχεται. Θέλει όριο.

Μπορεί να έχεις δίκιο και υψώνοντας φωνή, κάνοντας την έκρηξη, να μην μπορείς να το βρεις. Αυτό, τα τελευταία 10 χρόνια που προσπαθώ να σκεφτώ λίγο, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη σχέση μου με τους άλλους. Τσακώνομαι λιγότερο και κάποιες φορές, πριν μπω σε αντιπαράθεση, αφήνω να περάσει και μια ολόκληρη μέρα, να καταλαγιάσει μέσα μου, να δω πόσο ουσιαστικά μικρό είναι όλο αυτό που μπορεί να με έχει ενοχλήσει σε σχέση με το τι άλλο υπάρχει γύρω μας. Γιατί όσο περισσότερο καιρό αφήνεις κάτι τόσο ξεθυμαίνει και καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα να έρθεις σε ρήξη.

Αυτό με έχει βοηθήσει στη σχέση μου με την Κατερίνα με πολλούς τρόπους. Επειδή να νευρικά μας συστήματα είναι διαταραγμένα και δεν έχουμε και πολλές αντοχές το μοιράζουμε λίγο με τον Στέλιο. Για παράδειγμα, με έχει φέρει η Κατερίνα στο όριο, πολύ εύκολα ένα τρίχρονο σε φέρνει στο όριο και δεν έχεις πάντα την υπομονή να κάνεις διάλογο, δεν είσαι πάντα σε αυτό το mood εάν και πρέπει να είσαι γιατί είναι ένα παιδάκι που μαθαίνει τον κόσμο.

Τη στιγμή που θα δω ότι είμαι στο όριο και ότι τώρα θα φωνάξω, δεν θέλω καθόλου να της φωνάζουμε, τσουπ, αναλαμβάνει ο Στέλιος, δηλαδή μπαίνει στη μέση, έρχεται την απασχολεί. Αυτό το κάνει και η νύφη μου αν είναι στο σπίτι. Πέντε λεπτά ώστε να μπορέσουμε να απεμπλακούμε και να μου φύγει και εμένα η ένταση και να επιστρέψω. Αν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να σας αποφορτίσει για λίγο, νομίζω είναι η ιδανική λύση. Σε εμένα βοηθάει», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)