Celebrity

24 Αυγούστου 2024 21:33

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: "Είναι ο φύλακας άγγελός μου! Πραγματικά το λέω και το εννοώ"

Τάσος Ιορδανίδης για Θάλεια Ματίκα: "Είναι ο φύλακας άγγελός μου! Πραγματικά το λέω και το εννοώ"

-

Στο περιοδικό "Instyle" και στην Κρίστελ Λιάκου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

Δείτε επίσης! Τάσος Ιορδανίδης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του - "Τον βλέπω στον ύπνο μου να πηγαίνει τα παιδιά μου βόλτες"

Όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

«Εξελίσσονται οι σχέσεις φυσικά με τα χρόνια και είτε απομακρύνεσαι, είτε έρχεσαι πιο κοντά και γίνεται το συναίσθημα ακόμα πιο βαθύ και ακόμα πιο ουσιαστικό μέρα με τη μέρα. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί αυτό μου συμβαίνει, ας πούμε. Έχω φύλακα άγγελο και ο φύλακας άγγελός μου είναι η Θάλεια. Δηλαδή, πραγματικά το λέω και το εννοώ», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Για μένα είναι πάρα πολύ ωραία να δουλεύω μαζί της. Μου σπάει τα νεύρα, της σπάω το νευρικό της σύστημα – εγώ είμαι ο πιο αντιδραστικός είναι η αλήθεια. Με τα χρόνια το έχω δουλέψει κι έχω λειάνει τις γωνίες αλλά γενικά είναι πάρα πολύ ωραία», περιέγραψε ο ηθοποιός για τη μεταξύ τους σχέση.

«Όταν δεν δουλεύω με τη Θάλεια, μου λείπει. Κατ’ αρχάς αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της. Είμαστε δύο απέναντι στον υπόλοιπο θίασο. (γέλια) Επικοινωνιακά απέναντι στους συνοδοιπόρους του θιάσου αλλά και αμιγώς καλλιτεχνικά, είναι πολύ ωραία. Και εκεί νιώθω ασφάλεια επί σκηνής, γιατί δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού. Υπάρχει μόνο συναγωνισμός», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Είναι ο άνθρωπος που θέλει να με βλέπει καλύτερα από τον καθένα, ο άνθρωπος που τα λάθη μου τα πονάει και θα μου τα πει, ασχέτως αν εγώ μπορεί να αντιδράσω. Το ίδιο κι εγώ. Και μου λείπει πολύ η Θάλεια. Μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε δουλέψει πολύ μαζί αλλά έχουμε δουλέψει και χωριστά πολύ», κατέληξε για τη σύζυγό του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)