Celebrity

23 Αυγούστου 2024 20:26

Ναόμι Κάμπελ: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της - "Νιώθω ευλογημένη"

Ναόμι Κάμπελ: Η σπάνια φωτογραφία με τα δυο παιδιά της - "Νιώθω ευλογημένη"

-

Η Ναόμι Κάμπελ ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά της στον λογαριασμό της στο Instagram. Το 57χρονο σούπερ-μόντελ απέκτησε και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας με την κόρη της να έρχεται στον κόσμο το 2021 το 2023 ο γιος της. Μιλώντας στους Times είπε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον».

Η Ναόμι τόνισε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν έψαχνε ποτέ για πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Όταν ρωτήθηκε αν τα απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί για εκείνα την πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: »Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλεις να γίνεις μαμά Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι καταπληκτικό. Πρέπει να βασιστούμε στη νέα γενιά για να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. Εμπιστεύομαι τα παιδιά μου περισσότερο από εμάς ότι θα κάνουν το σωστό».

Στη φωτογραφία η οποία φαίνεται να τραβήχτηκε στη Μύκονο, όπου έκανε διακοπές τις προηγούμενες ημέρες η Κάμπελ ποζάρει με την πλάτη της στον φακό κρατώντας τα δύο παιδιά στα χέρια της μπροστά από μια πισίνα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ευλογημένη» και πρόσθεσε δύο κόκκινες καρδιές.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)