Celebrity

23 Αυγούστου 2024 16:56

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους & το πάρτι που θα ακολουθήσει (Video)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Η αποκάλυψη για τον γάμο τους & το πάρτι που θα ακολουθήσει (Video)

-

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Η αποκάλυψη, έγινε από τον Ισίδωρο Φίκαρη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, ο οποίος ανέφερε την Πέμπτη 22/8 ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει φουντώσει η φημολογία σχετικά με το γεγονός ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν πρόκειται να παντρευτούν.

«Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά», ανέφερε.

Την Παρασκευή 23/8 ωστόσο, η εκπομπή επανήλθε με ακόμα πιο... ζουμερό ρεπορτάζ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν: Οι λεπτομέρεις για τον γάμο τους! Πού θα γίνει το πάρτι;

Όπως έγινε γνωστό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν, θα παντρευτούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, στα Χανιά.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Το γαμήλιο πάρτι, που θα γίνει, το γνωρίζουμε εδώ και 15 μέρες. Εγώ το είχα πει λίγο απ' έξω απ' έξω, γιατί η θέση μου είναι δύσκολη, καθώς είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Απ' ό,τι καταλαβάινω ο γάμος θα γίνει, γιατί υπάρχει και μια μικρή δυσαρέσκεια με τις διαρροές.Το γαμήλιο πάρτι θα γίνει την επόμενη μέρα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, όπου είχε γίνει και το γαμήλιο πάρτι της Κόνι Μεταξά...». Εμείς φυσικά, ευχόμαστε τα καλύτερα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)