Celebrity

23 Αυγούστου 2024 09:00

Γενέθλια για την Ζόζεφιν: Η ηλικία, η θεματική τούρτα & η φωτογραφία αγκαλιά με τον Νίνο

Γενέθλια για την Ζόζεφιν: Η ηλικία, η θεματική τούρτα & η φωτογραφία αγκαλιά με τον Νίνο

-

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ζόζεφιν το βράδυ της Πέμπτης 22/8 με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η τραγουδίστρια έγινε 34 ετών και οργάνωσε ένα όμορφο δείπνο δίπλα στη θάλασσα με καλούς της φίλους.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Νίνο με τον οποίο φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι για το Instagram.

 H Ζόζεφιν μέσα από την ανάρτηση που έκανε μας έδειξε την τούρτα καρδούλα που έσβησε ενώ ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν κοντά της την σημαντική ημέρα.

Δείτε επίσης - Ζόζεφιν: Τα τρία πράγματα που έχει ξεχωρίσει στον Νίνο - "Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος"

Όπως θα δείτε ο Νίνο είναι ντυμένος total black και κρατά την τραγουδίστρια αγκαλιά την ώρα που ποζάρουν χαμογελαστοί δίπλα στη θάλασσα.

«Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει.

Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική. Δεν ξέρω τι θαυμάζει σε εμένα ο Νίνο, εγώ όμως πιστεύω ότι θαυμάζει την όρεξη που έχω για τη ζωή», είχε πει η Ζόζεφιν για τον αγαπημένο της σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι της Ζόζεφιν:

νίνο

View this post on Instagram

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)