Celebrity

22 Αυγούστου 2024 17:45

Χρήστος Κούτρας: Η συνάντηση με την Φεράνι, η νέα σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας και το άγνωστο ειδύλλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Χρήστος Κούτρας: Η συνάντηση με την Φεράνι, η νέα σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας και το άγνωστο ειδύλλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Summer’ s Cool" και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Χρήστος Κούτρας.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νέα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, στη συνάντησή του με την Κιάρα Φεράνι, αλλά και στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται", ανέφερε: «Είναι δυο πολύ αγαπημένοι μου άνθρωποι. Αυτό που λες για άλλη καριέρα που θα ακολουθούσε ο Δημήτρης είναι κάτι που εικάζαμε όλοι όσοι ήμασταν απ’ έξω. Ήθελε να κάνει τηλεόραση. Απλά ολοκληρώθηκε πολύ όμορφα ένας κύκλος».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε: «Αν κρίνω από τα νούμερα του FTHIS η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της "πούλησε" πολύ. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ενδιέφερε και ενδιαφέρει ακόμα σαν ζευγάρι. Δεν έχουμε αναπαράγει κάτι που ήταν πιο προσωπικό για τη σχέση τους, αλλά η Μύκονος είναι το πιο διάσημο "banner" στην Ελλάδα και οι φωτογράφοι και οι κάμερες είναι συνέχεια εκεί. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πολύ καλά που δεν μίλησε στην κάμερα, αφού δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση».

Για την Αθηνά Οικονομάκου, ο Χρήστος Κούτρας είπε: «Δεν νομίζω να διαφημίζει την ευτυχία και τις διακοπές της γιατί η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια προσωπικότητα που έκανε πολλές αναρτήσεις σε όλη της τη ζωή. Δεν είναι προκλητικό. Άλλος πάει σε πολυτελή ξενοδοχεία και άλλος στο σπίτι, στο χωριό του».

Για την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Υπάρχει για να παράγει συνέχεια περιεχόμενο και μέσα από αυτό επιβιώνει για να κάνει τα εμπορικά της και να πλασάρει τις εταιρείες της. Όσα cancel και να έχουν γίνει, είναι "βούδας" η Ιωάννα Τούνη και πολύ καλά κάνει».

«Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν τους είδα μαζί στα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα τον περασμένο Νοέμβριο. Ήταν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Τον χωρισμό του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου δεν τον περιμέναμε με τίποτα. Νομίζω ήταν μια "βόμβα" για όλους. Δεν θεωρώ ότι το γνώριζε κανείς άλλος. Ούτε οι κοντινοί τους άνθρωποι που ήρθα σε επαφή αμέσως μόλις έσκασε η είδηση. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί επαγγελματίες και έχουν ένα παιδί, δεν θα έκαναν σε καμία περίπτωση αυτό για διαφημιστικούς λόγους», αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Χρήστος Κούτρας.

Για τη συνάντησή του με την Κιάρα Φεράνι στη Μύκονο, είπε: «Κάναμε τα μπάνια μας στη διπλανή ξαπλώστρα όσο καιρό ήταν στη Μύκονο. Ήταν πολύ ευγενική, ένας χαρούμενος άνθρωπος, με τα παιδιά, τη μητέρα της, την αδελφή και τον γαμπρό της και ήταν πολύ ήρεμη. Όλοι στο ξενοδοχείο ήταν καταγοητευμένοι με τη συμπεριφορά της και δεν ήταν τίποτα δωρεάν. Πλήρωσε κανονικά, δεν υπήρξε κανενός είδους συνεργασία».

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Χρήστος Κούτρας είπε: «Η Φαίη Σκορδά είναι πιθανόν να πάρει νούμερα τηλεθέασης από το "Breakfast@star". Ο Γιώργος Λιάγκας θα τα πάει πάρα πολύ καλά, ενώ η ανανεωμένη Κατερίνα Καινούργιου θα είναι δυναμική. Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ σκληρή για να “πεθάνει”».

Στο τέλος, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε: «Θα μας απασχολήσει πολύ σύντομα μια νέα σχέση παρουσιάστριας με άνθρωπο εκτός τηλεόρασης. Είναι κάτι πολύ φρέσκο. Επίσης, έχω να σας πω ότι πρόπερσι γνώριζα μια σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Είχα πει ότι θα γίνω και κουμπάρος του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)