Celebrity

22 Αυγούστου 2024 17:03

Σταύρος Σβήγκος: "Δεν ήμουν ποτέ κλειστός να πάω με άνδρα, απλώς δεν μου βγαίνει"

Σταύρος Σβήγκος: "Δεν ήμουν ποτέ κλειστός να πάω με άνδρα, απλώς δεν μου βγαίνει"

-

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο YouTube βρέθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο "Sex Podcast" για τα ταμπού, αλλά και όσα έχουν ακουστεί για την ερωτική του ζωή.

Δείτε επίσης! Αποκλειστικό! Σταύρος Σβήγκος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα - έκπληξη που δεν έχει σχέση με την υποκριτική (Photos - Video)

Όσα είπε ο Σταύρος Σβήγκος

«Γενικότερα δεν έχω ταμπού κι έχω πειραματιστεί σε πράγματα που γεννιούνται εκείνη τη στιγμή, όχι να το αποφασίσω από πριν και να πάω στοχευμένα. Όποτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει πετύχει ποτέ», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος και όταν η Δάφνη Καραβοκύρη τον ρώτησε ειδικότερα, ο ηθοποιός απάντησε ότι αναφέρεται σε κάλεσμα για ομαδικό σεξ.

«Δεν γεννήθηκε, ήταν επί τούτου. Ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν "έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια, εντάξει". Δε μπορώ έτσι, δεν μου κάνει. Έγινε παρόλα αυτά αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν ποτέ κλειστός, απλώς δεν μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη», είπε στη συνέχεια χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο Σταύρος Σβήγκος πρόσθεσε ακόμα: «Πάντα ήμουν ανοιχτός στις πιο… μεσημεριανές συνεντεύξεις και λέω: τι σας ενδιαφέρει, μπορεί να πηγαίνω με ό,τι θέλω, γιατί πρέπει να ξέρετε; Και κυκλοφορεί μετά ότι είμαι ή δεν είμαι (ομοφυλόφιλος) και στη γειτονιά μου λένε ότι ξέρουν ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και γιατί δεν το λέω, τους απαντώ ότι δεν τους αφορά αυτό».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε το εν λόγω απόσπασμα στο 35.00'.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)