Celebrity

22 Αυγούστου 2024 15:23

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από τις διακοπές της στη Σέριφο

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από τις διακοπές της στη Σέριφο

-

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται στη Σέριφο για τις διακοπές της, όπως άλλωστε, κάνει" κάθε χρόνο της ενήλικης ζωής της", όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά .Η παρουσιάστρια του Mega πρόσφατα είχε κάνει μια εξομολόγηση για το νησί λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Έχω κάτσει 1,5 μήνα έχω κάτσει 5 μέρες. Δεν με νοιάζει η διάρκεια, με νοιάζει το “εδώ”. Είναι ένας απ’ τους δεσμούς που έχω δημιουργήσει απ’ τα εφηβικά μου χρόνια και με κρατάει πάντα συνδεδεμένη με την ξεγνοιασιά μου, με την παιδικότητα μου, με τους ανθρώπους μου, με τον διακόπτη που κατεβαίνει.


Είναι ίσως το ξυπόλητο περπάτημα και οι χοροί στο yacht, είναι η ενέργεια, είναι οι θάλασσες και οι άνθρωποι. Είναι αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη αλλά με τους ανθρώπους το φοβόμαστε ενώ με τους τόπους όχι…είναι το “δέσιμο” και το “για πάντα”».


Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους followers της νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σέριφο, στις οποίες ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και στη λεζάντα γράφει:
«Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή». Το πρόσωπό της πάντως, είναι αψεγάδιαστο και δεν θα μπορούσαμε να μην το σχολιάσουμε!


Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)