Celebrity

20 Αυγούστου 2024 22:00

Αργύρης Πανταζάρας: Μας δείχνει μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας: Μας δείχνει μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

-

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρευτήκαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης κάτω υπό άκρα μυστικότητα έχοντας στο πλευρό τους μόνο καλούς φίλους και συγγενείς.

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της», είχε αποκάλυψει ο Αργύρης Πανταζάρας σε συνέντευξή του ενώ η Σίσσυ Τουμάση είχε εξομολογηθεί: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

Δείτε επίσης - Ο Αργύρης Πανταζάρας για τον γάμο του με την Σίσσυ Τουμάση: "Το κάναμε σαν να κλεφτήκαμε, χωρίς να το ξέρει κανένας"

Μάλιστα, την Τρίτη 20/8 ο Αργύρης Πανταζάρας αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί ενώ τόνισε πόσο καλός φωτογράφος είναι ο αδερφός του.

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση:

πανταζαρας

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)