Fashion

20 Αυγούστου 2024 13:55

Δώρα Παντέλη: Τα μάξι φορέματά της φέρνουν... λίγο καλοκαίρι ακόμα στην γκαρνταρόμπα σου

Δώρα Παντέλη: Τα μάξι φορέματά της φέρνουν... λίγο καλοκαίρι ακόμα στην γκαρνταρόμπα σου

-

Δύο συγκλονιστικά looks έκανε η Δώρα Παντέλη στην Μύκονο, στην οποία και πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στα σοκάκια του νησιού, μαζί με τον διευθυντή του FTHIS, Χρήστο Κούτρα και τα φορέματά της είναι super must!

Η καλή του φίλη και συνδιαγωνιζόμενη του στο J2US, Δώρα Παντέλη, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Στη μία φωτογραφία την βλέπουμε με ένα υπέροχο κίτρινο φόρεμα με ντραπέ στο στήθος από σατέν ύφασμα, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά κοσμήματα και μαύρη τσάντα. Στη δεύτερη, πάλι με μάξι φόρεμα, ένα από τα πιο κλασσικά κομμάτια για το καλοκαίρι, σε λευκό χρώμα αυτή τη φορά το οποίο συνδύασέ επίσης με διακριτικά κοσμήματα, πολλά κολιέ στο λαιμό που είναι μεγάλη τάση, ένα μεταξωτό φουλάρι αλλά και καφέ σανδάλια.

Φυσικά, πρέπει να σου πω ότι τέτοιου είδους φορέματα όπως αυτά της Δώρας Παντέλη θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο στις καλοκαιρινές εξορμήσεις, όσο και στις βόλτες σου στην πόλη όσο ο καιρός είναι ακόμα ζεστός. Παρόμοια κομμάτια μάλιστα θα βρεις στην αγορά σε τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ και σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου αφού φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:

Παντέλη

Παντέλη

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)