Celebrity

19 Αυγούστου 2024 17:00

Μαντόνα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον κατά 37 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Το πάρτι στην Ιταλία

Μαντόνα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον κατά 37 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Το πάρτι στην Ιταλία

-

Η Μαντόνα γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της στις 16 Αυγούστου στην Ιταλία μαζί με τον νέο της σύντροφο και κατά 37 χρόνια νεότερό της, Ακίμ Μόρις.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρει ντυμένη στα ροζ και γιορτάζει τα γενέθλιά της. Και ο Μόρις έκανε όμως μια ανάρτηση για τη σύντροφό του, ο οποίος ανέβασε σε story στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από το πάρτι για την τραγουδίστρια, το οποίο είχε μέχρι και βεγγαλικά. Στη λεζάντα, ο νεαρός από την Τζαμάικα έγραψε: «Χρόνια πολλά βασίλισσά μου. Το να είμαι στο πλευρό σου σήμερα, με γεμίζει με τόση χαρά. Αγαπώ την κάθε στιγμή μαζί σου και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σου πολλά περισσότερα βεγγαλικά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι νωρίτερα η Μαντόνα εντοπίστηκε να απολαμβάνει τα αξιοθέατα στο Πορτοφίνο κρατώντας από το χέρι τον Τζαμαϊκανό που εργάζεται ως μοντέλο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2022 για φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper, επομένως γνωρίζονται από πριν.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Μαντόνα


View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)