Celebrity

15 Αυγούστου 2024 23:54

Μάθιου Πέρι: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε πέντε συλληφθέντες για τον θάνατό του - Όσα είπε ο εισαγγελέας

Μάθιου Πέρι: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε πέντε συλληφθέντες για τον θάνατό του - Όσα είπε ο εισαγγελέας

-

Πέντε ύποπτοι που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης τον Οκτώβριο του 2023.

Οι συλληφθέντες, συμπεριλαμβανομένων δύο γιατρών και της Τζασβίν Σανγκά, μίας διαβόητης ντίλερ κεταμίνης και γνωστής ως «βασίλισσα της κεταμίνης», κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που αγαπήθηκε σαν «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» από όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με όσα έδωσε στη δημοσιότητα ο εισαγγελέας την Πέμπτη (15.08.2024), ο λόγος για δύο γιατρούς από την Καλιφόρνια, τηΤζασβίν Σανγκά, τον φερόμενο ως διανομέα ναρκωτικών και τον προσωπικό βοηθό που ζούσε με τον ηθοποιό.

Η έρευνα των Αρχών της Καλιφόρνιας έφερε στο φως ένα «μεγάλο εγκληματικό δίκτυο» προμηθευτών κεταμίνης, που παρείχε την ουσία στον Μάθιου Πέρι.

«Αυτοί οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα εθισμού του κ. Πέρι για να πλουτίσουν. Ήξεραν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος», δήλωσε ο εισαγγελέας, Μάρτιν Εστράδα, απαγγέλοντας τις κατηγορίες.

Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, ο Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια, είχε γράψει σε μήνυμά του: «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ηλίθιος», αναφερόμενος στον ηθοποιό.

Ο εισαγγελέας Εστράδα αποκάλυψε επιπλέον ότι οι πέντε κατηγορούμενοι αντάλλαξαν μηνύματα λίγο μετά τον θάνατο του Πέρι, αναφερόμενοι στην κεταμίνη ως αιτία θανάτου.

Η κεταμίνη, είχε ληφθεί από τον «Τσάντλερ» υπό επίβλεψη στο πλαίσιο συνεδριών θεραπείας για κατάθλιψη. Όμως, ο ηθοποιός «ανέπτυξε εθισμό στην κεταμίνη το φθινόπωρο 2023», σύμφωνα με τον Εστράντα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)