Celebrity

15 Αυγούστου 2024 20:28

Μαριέττα Χρουσαλά: Η φωτογραφία με την κόρη της, Μάργκω και οι ευχές για την γιορτή της

Μαριέττα Χρουσαλά: Η φωτογραφία με την κόρη της, Μάργκω και οι ευχές για την γιορτή της

-

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας επέστρεψαν με τα παιδιά τους στην Ελλάδα για να περάσουν τις διακοπές τους. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή τους και τις στιγμές με την οικογένειά τους. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, η Μαριέττα Χρουσαλά ευχήθηκε δημοσίως στην 11χρονη κόρη της, Μάργκω, η οποία έχει πάρει το όνομά της από την μητέρα του Λέωντα Πατίτσα.

«Χαρούμενη ημέρα γιορτής, Μαργκώ μου» έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στη φωτογραφία με την κόρη της! Για τα παιδιά της, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Η Μαργκω είναι 10, ο Σπύρος 8 ετών και ο Κωνσταντίνος θα γίνει πέντε. Με την κόρη μου θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλες. Μιλάμε. Μου μιλάει για τις συμμαθήτριες, διαλέγουμε μαζί ρούχα αν έχουμε να πάμε σε κάποιο πάρτι. Ο Σπύρος είναι πιο αγοράκι, να έχει τους φίλους του και να βαράει σουτ και καλάθια. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα».

Διαβάστε επίσης: Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Η απόδραση στην Ιταλία & οι αγκαλιές στη λίμνη Ματζόρε (Photos)

Μιλώντας για το σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, τόνισε: «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Νομίζω ξεδιπλωνόμαστε παρέα. Γιατί όταν γνωριστήκαμε ήμασταν αρκετά μικροί. Μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε και οι δύο μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που είχαμε πάει και οι δύο ακάλεστοι. Πώς σου φαίνεται;».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χρουσαλά

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)