Celebrity

15 Αυγούστου 2024 19:57

Μάθιου Πέρι: Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για τον θάνατό του - Το πρώτο πρόσωπο που βρέθηκε με χειροπέδες

Μάθιου Πέρι: Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για τον θάνατό του - Το πρώτο πρόσωπο που βρέθηκε με χειροπέδες

-

Ένας γιατρός και στη συνέχεια πολλοί έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, καθώς φέρονται να έχουν παραδεχθεί ότι έδωσαν στον ηθοποιό την κεταμίνη που στάθηκε μοιραία για τη ζωή του τον Οκτώβριο του 2023.

Όπως αναφέρουν τα Διεθνή ΜΜΕ, οι Αρχές της Νότιας Καλιφόρνιας προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου σχετιζόμενου με τον θάνατο του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το Fox News αλλά και τη βρετανική Daily Mail, συνελήφθησαν ένας γιατρός και αρκετοί έμποροι ναρκωτικών. Τα στοιχεία τους δεν έχουν αποκαλυφθεί και δεν είναι σαφές εάν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε ότι ο Μάθιου Πέρι εντοπίστηκε νεκρός στο τζακούζι στο σπίτι του στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο του 2023.

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες απέδωσε τον θάνατο του στις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης – του γνωστού ισχυρού ηρεμιστικού.

Τα επίπεδα κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό του Μάθιου Πέρι ήταν ίδια με την ποσότητα που χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)