Celebrity

15 Αυγούστου 2024 08:30

Ελεονώρα Μελέτη: "Ας ψάξει ο κόσμος να δει πώς αμείβεται ένας Ευρωβουλευτής, υπάρχει παραπληροφόρηση"

Ελεονώρα Μελέτη: "Ας ψάξει ο κόσμος να δει πώς αμείβεται ένας Ευρωβουλευτής, υπάρχει παραπληροφόρηση"

-

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ευρωβουλευτής και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολυσυζητημένες αμοιβές των Ευρωβουλευτών και προέτρεψε τον κόσμο να ψάξει καλύτερα τι ισχύει καθώς όπως είπε υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση.

 Όλη κουβέντα γίνεται γύρω από τα χρήματα που παίρνουν οι ευρωβουλευτές.

Εδώ υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Ας ψάξει ο κόσμος στο διαδίκτυο να δει πως αμείβεται ένας Ευρωβουλευτής, γιατί υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα.

Ειδικά στη δική σου περίπτωση, που η τηλεοπτική σου μετοχή ήταν υψηλή. Εννοώ  ότι δεν μπορεί να πει κάποιος ότι το έκανες για τα χρήματα.

Από την προεκλογική μου εκστρατεία έλεγα ότι το κίνητρο δεν είναι το οικονομικό γιατί από αυτή την ιστορία οικονομικά δεν θα αναβαθμιστώ. Δεν ήταν ψέμα. Εσύ που είσαι χρόνια στο χώρο μπορείς να μάθεις εύκολα αν βγαίνει οικονομικά ωφελημένη ή όχι. Ως μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, με καθημερινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι και με τις εμπορικές συμφωνίες που είχα, καταλαβαίνεις αν είμαι εκεί για τα χρήματα.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Ξεσπά με αφορμή αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τη μητέρα της - "Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα"

Εγώ αφήνω πίσω χρήματα, δεν πάω να βγάλω περισσότερα. Αυτό βέβαια για μένα δεν είναι κακό, δεν έχω τα χρήματα ως πρωταρχικό κριτήριο στις επιλογές μου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)