Celebrity

14 Αυγούστου 2024 19:30

Χριστίνα Μπόμπα: Το δημόσιο μήνυμα στον Σάκη Τανιμανίδη που βρίσκεται στην Ουγκάντα - "Μου λείπεις…"

Χριστίνα Μπόμπα: Το δημόσιο μήνυμα στον Σάκη Τανιμανίδη που βρίσκεται στην Ουγκάντα - "Μου λείπεις…"

-

Στην Ουγκάντα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς οι δυο τους ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν τα ταξίδια για την επιστροφή της νέας τους ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1.

Μετά από πολλά χρόνια και τη μεγάλη επιτυχία που είχαν κάνει στον Alpha με το "World Party", υπόσχονται στους τηλεθεατές μοναδικά ταξίδια και περιπέτειες και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Σήμερα 14 Αυγούστου, ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram είπε στους διαδικτυακούς του φίλους: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι επειδή έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή με ένα άλλο παιδί, τον Γιώργο. Η διοργάνωση όλων αυτών ταξιδιών είναι τόσο πολύπλοκη και οι εμπειρίες που ζούμε εδώ είναι τόσες πολλές που δεν μένει χρόνος για τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση. Όλα αυτά θα τα δείτε σε λίγους μήνες στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας από εδώ από την Ουγκάντα. Keep on traveling».

Δείτε επίσης! Γιώργος Μαυρίδης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ουγκάντα με τον Σάκη Τανιμανίδη για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1

Το τρυφερό μήνυμα της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αναδημοσίευσε και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα στον δικό της λογαριασμό, εκφράζοντας δημόσια το πόσο πολύ της έχει λείψει.

«Μου λείπεις, σε αγαπώ. Αλλά ανυπομονώ να δω πάλι το απόλυτο travel show», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Χριστίνα Μπόμπα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)