FLife

12 Αυγούστου 2024 21:04

Νίκος Καρούλιας: Στο μέτωπο της φωτιάς στα Βριλήσσια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - "Έσβησα πολλές φωτιές με ένα κλαρί"

Νίκος Καρούλιας: Στο μέτωπο της φωτιάς στα Βριλήσσια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - "Έσβησα πολλές φωτιές με ένα κλαρί"

-

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας, γνωστός για την πορεία του στον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στο μέτωπο της φωτιάς στα Άνω Βριλήσσια.

Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open και τη δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τις φλόγες.

Ο ίδιος μάλιστα, επεσήμανε πως και εκείνος έχει συμβάλλει όσο μπορεί στην κατάσβεση κάποιων εστιών.

Δείτε επίσης! Φωτιά στην Αττική: Εξαγριωμένοι κάτοικοι στα Βριλήσσια προπηλάκισαν το συνεργείο του Star (Βίντεο)

Όσα είπε ο Νίκος Καρούλιας για τη φωτιά στην Αττική

«Αυτό το σπίτι είναι ενός φίλου, του Βασίλη. Είναι εκτός Αθηνών, βλέπω πως μάλλον θα καεί τελικά. Δείτε με τι δύναμη φυσάει ο αέρας. Τις μικροεστίες προσπαθούμε να σβήσουμε, αυτές δημιουργούν τις φωτιές τις μεγάλες. Οι εθελοντές κάνουν πολύ σπουδαίο έργο και τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας. Η προσπάθεια είναι συγκινητική. Δεν έχουμε ξαναβιώσει τέτοιες συνθήκες σε τέτοιο βαθμό. Ήταν πρωτόγνωρο. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Έσβησα πολλές φωτιές στα δίπλα σπίτια με αυτό το κλαρί. Δεν μπορώ να πω ότι έσωσα, αλλά ήμουν σε μια φωτιά που βρίσκονταν πολλές εστίες. Μετά ήρθε ένα πυροσβεστικό και βοήθησε. Εμείς έχουμε και τα σπίτια μας εδώ, τα παιδιά αγαπάνε αυτό που κάνανε. Ο πανικός δεν βοηθάει. Παλιά θυμάμαι που δεν είχαμε νερά, προσπαθούσαμε με τα κλαριά, μπορώ να πω ότι πετυχαίνει», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos