Exclusive

12 Αυγούστου 2024 14:00

Αποκλειστικό! Σταύρος Σβήγκος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα - έκπληξη που δεν έχει σχέση με την υποκριτική (Photos - Video)

Αποκλειστικό! Σταύρος Σβήγκος: Το νέο του επαγγελματικό βήμα - έκπληξη που δεν έχει σχέση με την υποκριτική (Photos - Video)

-

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα - έκπληξη έκανε ο Σταύρος Σβήγκος, στο όμορφο νησί της Αντίπαρου! Ο ίδιος φυσικά, συνεχίζει κανονικά την δραστηριότητά του στον χώρο της υποκριτικής και μάλιστα τη νέα σεζόν, θα τον δούμε και σε σειρά του Alpha αλλά και στο θέατρο, αφού θα παίζει σε παράσταση του σύγχρονου θεάτρου.

Ο διευθυντής του FTHIS, Χρήστος Κούτρας, ο οποίος βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές με την καλή του φίλη και συνδιαγωνιζόμενη του στο J2US, Δώρα Παντέλη, πέρασε απέναντι, στην Αντίπαρο και... συνέχισε τα ρεπορτάζ! Ο Σταύρος Σβήγκος, του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα, ένα εστιατόριο με burgers, ενώ μαζί του στο νησί, φυσικά είναι και ο γιος του.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Κιάρα Φεράνι: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Ο νέος προορισμός που επέλεξε η influencer

Ουσιαστικά, τρεις φίλοι, ο ένας επιστήμονας, οδοντίατρος - φυσικός καλλιτέχνης δρόμου, ο ηθοποιός αλλά και ο Θάνος Φέσκος, βραβευμένος σεφ, "ένωσαν" τις ζωές τους, την "ζωή του δρόμου", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον Χρήστο Κούτρα ο Σταύρος Σβήγκος, αφού εκεί "είναι η αλήθεια της ζωής"! Ταυτόχρονα, φυσικά, τους ενδιαφέρει και τους ενώνει η ποιότητα στην ζωή τους και αυτό κάνουν. Προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα με την πιο εύκολη πρόσβαση σε όλους και για όλους, με πολλή αγάπη.

Αυτό άλλωστε, πρεσβεύει και η φιλία τους: Αγάπη, σεβασμό και ποιότητα!

Φυσικά, δεν δίστασε να ποζάρει μαζί με τον γιο του, αλλά και τον Χρήστο!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Σταύρος Σβήγκος

Σταύρος Σβήγκος

Σταύρος Σβήγκος

Σταύρος Σβήγκος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)