Celebrity

11 Αυγούστου 2024 10:59

Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Δημήτρης Λάλος: Οι πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι - Ο προορισμός που επέλεξαν

Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Δημήτρης Λάλος: Οι πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι - Ο προορισμός που επέλεξαν

-

Το πρώτο καλοκαίρι ως ζευγάρι απολαμβάνουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έκαναν μαζί διακοπές στο Ιόνιο.

Αρχικά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε επισκεφθεί τη Σκόπελο με τις κόρες της και στη συνέχεια συνάντησε τον Δημήτρη Λάλο στην Κεφαλλονιά. Στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου, οι δύο ηθοποιοί είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να συζητήσουν παράλληλα για τα επόμενα βήματα τους, καθώς έρχεται ένας απαιτητικός χειμώνας, όπου πρόκειται να συνεργαστούν ξανά.

Μόλις επέστρεψαν στην Αθήνα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος ξεκίνησαν τις πρόβες για την παράσταση "Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου", που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του ηθοποιού στα Πετράλωνα, ωστόσο μέχρι στιγμές κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)