Celebrity

10 Αυγούστου 2024 20:24

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ατύχημα για τον γιο της, Δημήτρη - Η ανάρτησή της

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ατύχημα για τον γιο της, Δημήτρη - Η ανάρτησή της

-

Ένα ατύχημα είχε ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς χτύπησε και έσπασε το χέρι του, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός το μεσημέρι του Σαββάτου 10/8 ανήρτησε μια φωτογραφία του γιου της, Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω κάθισμα το αυτοκινήτου, ποζάρει με ένα κουτί στο κεφάλι του και έχει το χέρι του είναι σε γύψο.

«Οδηγούσαμε είχε πολύ ησυχία ελπίζαμε ότι κοιμήθηκε, αλλά όχι, ακόμα και σε αυτή αυτήν κατάσταση ο τύπος αυτός την βρήκε την άκρη του. Την έκανε την σκανταλιά του. Κατά τα άλλα όπως λέει είναι απλώς ένα παιδάκι με σπασμένο χέρι», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Όταν γνώρισα τον άντρα μου, που είχε ήδη δύο παιδιά, τα οποία πραγματικά δεν τα διαχωρίζω από τον γιο μας, τον Δημήτρη και θεωρώ ότι έχω τρεις γιους. Ο άντρας μου με λέει λίγο Γερμανίδα με το παιδί, στρεσάρομαι. Παθαίνω κολλήματα, θέλω ο Δημήτρης να κοιμάται 20.15, αν πάει 20.30 εγώ παθαίνω πανικό», δήλωσε η ηθοποιός παλαιότερα για την μητρότητα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)