Celebrity

10 Αυγούστου 2024 16:57

Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που μαρτύρησε την σχέση τους! Αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές

Μελίνα Νικολαΐδη - Δημήτρης Φιντιρίκος: Το βίντεο που μαρτύρησε την σχέση τους! Αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές

-

Ζευγάρι είναι, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει προχωρήσει την ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος δεν είναι άλλος, από τον Δημήτρη Φιντιρίκο!

Οι δυο τους βρίσκονται για διακοπές στη Σίφνο και σε instastory που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιγουρτάκης, από πάρτι που διοργάνωσε με την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ιωάννα Μάνεση, δίπλα στο ζευγάρι που ανταλλάσσει φιλιά, διακρίνονται η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιά σε τρυφερές στιγμές. Εκείνη μάλιστα, όπως θα δείτε, γέρνει στον ώμο του και αυτός, την έχει αγκαλιά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)