Celebrity

09 Αυγούστου 2024 23:04

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη - "Ευχαριστώ την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία"

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη - "Ευχαριστώ την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία"

-

Το όγδοο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι κατέκτησε η Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής 9/08.Αυτό ήρθε από τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 86 κιλών στην πάλη.

Διαβάστε επίσης! Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην τελετή λήξης

Αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα και ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό και τον Πρωθυπουργό που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

«Εγώ δεν ήρθα εδώ για το χάλκινο. Ο στόχος μου ήταν το χρυσό, αλλά ο Θεός μου έδωσε αυτό το μετάλλιο. Ευχαριστώ την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παλέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και στον Κώστα Θάνο που με πίστεψαν και με βοήθησαν να πάρω το ελληνικό διαβατήριο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)