Celebrity

09 Αυγούστου 2024 19:33

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση για την σκυλίτσα της που έφυγε από τη ζωή

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση για την σκυλίτσα της που έφυγε από τη ζωή

-

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς έχασε πρόσφατα την αγαπημένη της σκυλίτσα, Μπαλού.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε πριν από λίγες ημέρες την τετράποδη φίλη της με μια ανάρτηση στα social media. Ωστόσο κάποια κάτω από αυτή την ανάρτηση έκαναν κάποια κακεντρεχή σχόλια, στα οποία η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε με ένα instastory.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Μαλέσκου: Απώλεια για την παρουσιάστρια - "Έφυγες και μαζί σου πήρες για πάντα κομμάτι της καρδιάς μου"

Ιωάννα Μαλέσκου – Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση για την σκυλίτσα της

"Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα μηνύματα και τις κλήσεις -που δεν απάντησα ποτέ- γιατί δε ήμουν σε (δια) θέση να το κάνω. Ευχαριστώ. Εσάς που γνωρίζετε το Μπαλουδάκι μου αλλά κι εσάς που είστε αληθινά άνθρωποι και στείλατε την αγάπη. Το εκτιμώ απεριόριστα.

Τώρα εσάς τους μικρόψυχους, κακόψυχους, θλιβερούς τύπους, που επιλέξατε να μολύνετε το προφίλ μου και ειδικά την κύκνεια ανάρτηση με το πλασματάκι μου με ό,τι ανοησία σας κατέβηκε, σας λυπάμαι! Κάπου έλεος και κάπου ντροπή (σας). Αλλά ποιος σας υπολογίζει; Αυτό κι αν είναι θλιβερό.

Πήρα το χρόνο μου έστω και λίγο. Τον είχα ανάγκη. Επανέρχομαι. Τι κουβαλάει καθένας την ψυχή του, είναι κάτι που δεν ορίζεται από την social ζωή του. Το μόνο βέβαιο. Προχωράμε», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 Ιωάννα Μαλέσκου

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)