Celebrity

08 Αυγούστου 2024 23:00

Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι - "Ετοιμαζόμαστε για πιο κρύες περιπέτειες"

Χριστίνα Μπόμπα: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι - "Ετοιμαζόμαστε για πιο κρύες περιπέτειες"

-

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη 8/08 η influencer ανέβασε στο Instagram κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην παραλία με λευκό μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.  

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε πως είναι τελευταίες της φωτογραφίες από την παραλία για φέτος , καθώς μαζί με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα θα επισκεφτούν κάποιον κρύο προορισμό.

Διαβάστε επίσης! Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της στη Νάξο και η αποκάλυψη για τον Σάκη Τανιμανίδη - "Θα τον αποχωριστούμε"

«Μάλλον οι τελευταίες μου #beachphotos για φέτος γιατί ετοιμαζόμαστε μαμά και κόρες για πιο κρύες περιπέτειες…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρέτησε τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς ο παρουσιαστής ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, οπότε η influencer θα συνεχίσει μόνη της διακοπές μαζί με τις κορούλες της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)