Celebrity

08 Αυγούστου 2024 20:10

Κατερίνα Δάλακα & Σάββας Γκέντσογλου: Βραδινή έξοδος μετά το τέλος του Survivor

Κατερίνα Δάλακα & Σάββας Γκέντσογλου:  Βραδινή έξοδος μετά το τέλος του Survivor

-

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/08 η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Οι πρώην παίκτες του Survivor συναρτήθηκαν λίγο καιρό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο από την έξοδο τους στα social media.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Δαλάκα: Ξεσπά με αφορμή τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο

 Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κατερίνα Δαλάκα πόζαραν μαζί με τον ποδοσφαιριστή να γράφει κάτω από τη φωτογραφία τους: «Με legend μετά από τόσο καιρό».

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, τα οποία όμως η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά.

«Με θλίψη διαπιστώνω ότι κάποιοι που άγονται και φέρονται σαν δημοσιογράφοι, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη δημοσιογραφία σε επιστημονική φαντασία. Γιατί η υποτιθέμενη σχέση που αποφάσισαν να μου προσάψουν, προβοκατόρικα δεν θα μπορούσε να είναι δημιούργημα Α.Ι. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος για να κάνει «λίγα» κλικ περισσότερα είναι πραγματικά άξιο απορίας. Η νομική οδός είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση για αυτούς τους σεναριογράφους που υποδύονται τους  δημοσιογράφους», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στα social media.

Κατερίνα Δάλακα  - Σάββας Γκέντσογλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)