Celebrity

08 Αυγούστου 2024 15:19

Παίκτης του Παναθηναϊκού παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Παίκτης του Παναθηναϊκού παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

-

Στο.... κλαμπ των παντρεμένων ανήκει πλέον ο Τζέριαν Γκραντ! Πιο συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Έμιλι σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, με τον γάμο αυτό έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική χρονιά για εκείνον, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς με τους πράσινους κατέκτησε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τζέριαν Γκραντ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε φωτογραφίες από την τελετή.

Την παράσταση έκλεψε βέβαια η... μπασκετική οικογένεια Γκραντ, καθώς όλοι παίζουν ή έχουν παίξει επαγγλματικά μπάσκετ. Ο λόγος φυσικά για τα αδέρφια του, Τζέραμι των Μπλέιζερς και Τζεράι που έχει περάσει από ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας, τον πατέρα του, παλαίμαχο NBAer Χάρβεϊ Γκραντ και τον θείο του, πρωταθλητή με τους Σικάγο Μπουλς, Χόρας Γκραντ.

Ο Τζέριαν Γκραντ η Έμιλι και τα τρία τους παιδιά, θα απολαύσουν για λίγες ακόμη μέρες στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης, καθώς σύντομα επιστρέφουν στην Ελλάδα, αφού ο Αμερικάνος γκάρντ θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό στα τέλη του μήνα.

View this post on Instagram

A post shared by Jerian Grant (@jeriangrant)

View this post on Instagram

A post shared by Jerian Grant (@jeriangrant)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)