Fashion

08 Αυγούστου 2024 12:01

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το μαγιό της είναι ιδανικό για μεγάλο στήθος & τονίζει την σιλουέτα σου στο έπακρον

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το μαγιό της είναι ιδανικό για μεγάλο στήθος & τονίζει την σιλουέτα σου στο έπακρον

-

Με ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μαγιό εντοπίσαμε την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Instagran κι αν είσαι σε αναζήτηση για ένα ακόμα μπικίνι για τις διακοπές σου, αξίζει την προσοχή σου. Ταιριάζει πάρα πολύ σε γυναίκες που είναι μεν αδύνατες αλλά έχουν μεγάλο στήθος γιατί τονίζουν τα δυνατά σου σημεία και παράλληλα έχει πάρα πολύ καλή στήριξη στο σημείο του μπούστου.

Το μαγιό που φόρεσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και είναι ιδανικό για μεγάλο στήθος

Με πάνω μέρος το οποίο θυμίζει σουτιέν, έχει μπανέλα, φαρδιές τιράντες και προσφέρει πάρα πολύ καλή στήριξη, το μαγιό που φόρεσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ταιριάζει ιδανικά σε κορίτσια που έχουν μεγάλο στήθος γιατί το αγκαλιάζει και παράλληλα τονίζει τα δυνατά σου σημεία. Το κάτω μέρος τώρα, έχει κορδόνια που δένουν στο πλάι, βοηθώντας να το προσαρμόσεις ανάλογα με την περιφέρεια σου αλλά και να το δέσεις ψηλά στο πόδι κάνοντας το κάτω μέρος του σώματος σου και τα πόδια σου να φαίνονται ακόμα πιο μακριά.

Παρόμοια κομμάτια με το μαγιό που φόρεσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μπορεί να βρεις στην αγορά σε τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)