Celebrity

08 Αυγούστου 2024 11:19

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα και η πεθερά του, Μιράντα Πατέρα στη συναυλία του (Photos)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα και η πεθερά του, Μιράντα Πατέρα στη συναυλία του (Photos)

-

H σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα έκανε μια δημόσια εμφάνιση έχοντας στο πλευρό της την πεθερά του, τη μητέρα της, Μιράντα Πατέρα. Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS, ήταν εκεί!

Η μελαχρινή καλλονή πήγε στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Κατράκειο, μαζί με την μητέρα της και φυσικά, μαγνήτισε τα βλέμματα. Κράτησαν χαμηλούς τόνους, διασκέδασαν, χόρεψαν με τις επιτυχίες του αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη εμφάνιση στην σκηνή μετά το δημοσίευμα που τον θέλει να γίνεται πρώτη φορά πατέρας

Η Αλεξάνδρα Νίκα φορούσε μαύρο τοπ ενώ στο πλευρό της ήταν η μητέρα της Μιράντα Πατέρα, η οποία φορούσε επίσης τοπ με ασημί παγιέτες. Οι δυο γυναίκες, έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο καιρό πριν, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Νίκα

Νίκα

Νίκα

Νίκα

Νίκα

Νίκα

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)