Celebrity

08 Αυγούστου 2024 11:00

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανέβασε φωτογραφία από την Πάρο με τον πρωταγωνιστή των "Vikings", Travis Fimmel

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανέβασε φωτογραφία από την Πάρο με τον πρωταγωνιστή των "Vikings", Travis Fimmel

-

Στην Πάρο απολαμβάνει και φέτος το καλοκαίρι τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στιγμές από το πώς περνάει εκεί.

Σε βραδινή της βόλτα στο κυκλαδίτικο νησί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μια αναπάντεχη συνάντηση, καθώς είδε από κοντά τον πρωταγωνιστή της σειράς "Vikings", Travis Fimmel, που απολαμβάνει τις δικακοπές του στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια πόζαρε μάλιστα με τον πασίγνωστο Αυστραλό ηθοποιό και πρώην μοντέλο, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω μέσω του ρόλου του ως Ράγκναρ Λόθμπροκ στη σειρά του History Channel "Vikings".

Η ίδια ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram και τα σχόλια από τους followers της ήταν αμέτρητα. Απαντώντας μάλιστα σε κάποιες ερωτήσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε πως ο Travis Fimmel ήταν πολύ ευγενικός και έβαλε φωτογραφίες και με τα παιδιά της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)