Celebrity

08 Αυγούστου 2024 16:20

Επικό βίντεο: Ο Παύλος Γερουλάνος... αλλάζει τακάκια και απαντά στον Αλέξανδρο Τσουβέλα

Επικό βίντεο: Ο Παύλος Γερουλάνος... αλλάζει τακάκια και απαντά στον Αλέξανδρο Τσουβέλα

-

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς να δει, ο Παύλος Γερουλάνος "απάντησε" στον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγες ημέρες πριν ο γνωστός stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, ως καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα αργά" με την Αθηναΐδα Νέγκα, είχε αποκαλύψει ότι μια από τις αγαπημένες του μιμήσεις ήταν ο Παύλος Γερουλάνος.

Μάλιστα έκανε μία on camera επίδειξη, με τον ίδιο να μιμείται τον Παύλο Γερουλάνο ως υπεύθυνο σε συνεργείο αυτοκινήτων ή ως σπίκερ σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος, που είναι και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ανέβασε στα social media ένα βίντεο, με το οποίο απαντά... στην πράξη στον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Παύλος Γερουλάνος, αρχικά θυμίζει τη μίμηση Τσουβέλα. Αμέσως μετά, εμφανίζεται ο ίδιος, γονατισμένος στο συνεργείο, μπροστά από ένα αυτοκίνητο: "Πάλι τα τακάκια, κύριε Τσουβέλα;" λέει ο Παύλος Γερουλάνος.

O Παύλος Γερουλάνος ποζάρει στη συνέχεια μπροστά από μια πινακίδα που γράφει... "Καλώς ήλθατε στην αυτοκινητοκλινική".

Παράλληλα σημειώνει: "Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ φωτίζουν τη ζωή. Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανήκει σε αυτή την υπέροχη ομάδα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)