Celebrity

07 Αυγούστου 2024 22:00

Μπρούνο Τσερέλα: Βάζει καλάθια στην Χίο και μιλάει ελληνικά - Η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου

Μπρούνο Τσερέλα: Βάζει καλάθια στην Χίο και μιλάει ελληνικά - Η αντίδραση της Αθηνάς Οικονομάκου

-

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως ζει η Αθηνά Οικονομάκου με τον 38χρονο ιταλοαργεντίνο μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγους, ωστόσο οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους και μοιράζονται στα social media κοινά στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνούν.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μετά τις διακοπές στην Ίμπιζα, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια του μπασκετμπολίστα, έκαναν ένα νέο ταξίδι και αυτή τη φορά βρέθηκαν στην Χίο.

Διαβάστε επίσης! Μπρούνο Τσερέλα για Αθηνά Οικονομάκου: "Οι εκπλήξεις είναι πάντα όμορφες και οργανωμένες από την Νανά ακόμα καλύτερες"

Το βράδυ της Τετάρτης 7/08 ο Μπρούνο Τσερέλα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ρίχνει καλάθια σε μπασκέτα που βρήκε σε γήπεδο του νησιού.

Μάλιστα, ο ίδιος ακούγεται να μιλάει ελληνικά και να λέει «ναι καλά, ναι καλά» και από πίσω η Αθηνά Οικονομάκου, που τραβάει το βίντεο, να ξεσπά σε γέλια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)