Celebrity

06 Αυγούστου 2024 14:39

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα του γιου τους - "Το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα"

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα του γιου τους - "Το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα"

-

Νέες λεπτομέρειες για το ατύχημα του γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ αποκάλυψε μία γυναίκα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν και τα όσα είπε η Λόλα Καβάλι μίλησε στο Entertainment Tonight συγκλονίζουν. Η ίδια αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη που είδε το ατύχημα που είχε ο νεαρός με τη μηχανή του και κάλεσε το ασθενοφόρο.

«Δεν είδα σπασμένα κόκκαλα ή μεγάλη αιμορραγία. Όταν μίλησα με το νοσοκομείο στο τηλέφωνο, μου ζήτησαν να ασκήσω να ασκήσω πίεση στα σημεία που αιμορραγεί, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Δεν έβλεπα πού θα μπορούσα να του ασκήσω πίεση, γιατί το χτύπημα ήταν στο κεφάλι. Χτυπήθηκε άσχημα», ανέφερε και στη συνέχεια αποκάλυχε πως μόλις ο Παξ άνοιξε το στόμα του, διαπίστωσε ότι έτρεχε αίμα. «Το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα. Προσπάθησε να μιλήσει και τότε, ξεκίνησε να τρέχει», περιγράφει.

Αμέσως μετά, ο Παξ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ωστόσο πλέον, είναι εκτός ΜΕΘ.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)