Media

06 Αυγούστου 2024 10:58

Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής της στο Mega

Φαίη Σκορδά: Αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής της στο Mega

-

Και επίσημα στο Mega βρίσκεται από χθες, Δευτέρα 5 Αυγούστου η Φαίη Σκορδά, η οποία αναλαμβάνει την νέα τηλεοπτική σεζόν την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Η ανακοίνωση του Mega ανέφερε χαρακτηριστικά: "Το Mega υποδέχεται με χαρά τη Φαίη Σκορδά στην τηλεοπτική του οικογένεια! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει εδώ από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και έχτισε ισχυρούς δεσμούς με τους τηλεθεατές. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση.

Πάντοτε ευγενική και άμεση στην επικοινωνία της με το τηλεοπτικό κοινό, η Φαίη Σκορδά επιμένει όλα αυτά τα χρόνια στην κλασική ψυχαγωγία. Άνθρωπος με αυξημένο το αίσθημα της ενσυναίσθησης για όσα συμβαίνουν γύρω μας, διαχειρίζεται με σεβασμό και διακριτικότητα τους καλεσμένους της αποδεικνύοντας πως οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις μπορούν να είναι προσωπικές.

Έχοντας καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με το πρωινό στη μικρή οθόνη, στέκεται με άνεση και δεξιότητα απέναντι σε όσα απασχολούν σήμερα τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και τον τηλεθεατή γενικότερα. Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του Mega. Το Mega την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν".

Και ενώ στην ανακοίνωση δεν υπήρχε ο τίτλος της εκπομπής, αυτός τελικά αποκαλύφθηκε μέσα από σχετικό teaser του καναλιού. Η Φαίη Σκορδά θα μας λέει λοιπόν καλημέρα με το ιταλικό "Buongiorno", που θα είναι και ο τίτλος της νέας της εκπομπής.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)