Celebrity

05 Αυγούστου 2024 14:45

Γιώργος Ντάβλας: "Αν η Γαλλία είχε μια Γιάννα Αγγελοπούλου η έναρξη της Ολυμπιάδας τους θα ήταν διαφορετική"

Γιώργος Ντάβλας: "Αν η Γαλλία είχε μια Γιάννα Αγγελοπούλου η έναρξη της Ολυμπιάδας τους θα ήταν διαφορετική"

-

Έχουν περάσει 10 μέρες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Γαλλίας και ακόμα πολλά είναι τα μη κολακευτικά σχόλια που έχουν κατακλύσει τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκείνη τη βραδιά.

Πολλοί, όχι μόνο Έλληνες, θυμούνται μάλιστα και συγκρίνουν τη φετινή έναρξη με του 2004, τότε που όλος ο κόσμος υποκλίθηκε στη δική μας τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Το σχόλιο του έκανε στο instagram ο μετρ των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Ντάβλας. αποθεώνοντας μάλιστα την Πρόεδρο της «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη, η οποία ήταν η ψυχή των Αγώνων από τότε που διεκδικούσαμε ακόμα ως χώρα την Ολυμπιάδα του 2004 μέχρι και την τελευταία ημέρα.

«Βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα μετάλλια των χρυσών παιδιών μας, του Τσελίδη του Χρήστου, της Παπακωνσταντίνου, της Κοντού και του Πετρούνια θέλω να σημειώσω ότι στους Αγώνες του 2004 στην Ελλάδα η μία και μοναδική Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη έδωσε την ψυχή της για να δώσει στους Έλληνες του καλύτερους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν ποτέ. Είμαι περήφανος που έζησα αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές και αν η Γαλλία είχε μια Γιάννα Αγγελοπούλου η Έναρξη θα ήταν διαφορετική. Όμως αυτή η γυναίκα άγγιξε την τελειότητα και θα μείνει στην Ιστορία ως η Γιάννα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν θα ξεχάσω στην έναρξη των αγώνων να ξετυλίγεται μπροστά στο κοινό η ιστορία της Ελλάδος, της χώρας από την οποία ξεκίνησαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Είμαι περήφανος που γνώρισα αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ και για μένα ήταν και πάντα θα είναι το ίνδαλμά μου και το λέω εγώ που εχω γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες. Μια τέτοια γυναίκα θα έπρεπε να έχει κάθε κράτος για την άψογη διοργάνωση αυτών των παγκόσμιων αγώνων. Γιάννα η Οικουμενική. Γιάννα ο Θρύλος.» έγραψε χαρακτηρίστηκα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Ντάβλας.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)