Celebrity

05 Αυγούστου 2024 14:00

Η Ιωάννα Τούνη φεύγει για διήμερο στη Μύκονο με φίλες: "Αν τολμήσει καμία να πει ότι είμαι κακιά μαμά που..."

Η Ιωάννα Τούνη φεύγει για διήμερο στη Μύκονο με φίλες: "Αν τολμήσει καμία να πει ότι είμαι κακιά μαμά που..."

-

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές της στην Αλβανία. Η influencer και επιχειρηματίας ετοιμάζει ωστόσο βαλίτσες για Μύκονο, ενώ, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της, αυτή τη φορά δεν θα έχει μαζί της τον γιο της Πάρη, που θα μείνει με τον μπαμπά του, Δημήτρη Aλεξάνδρου.

"Έχω πάθει αυτό που πηγαίνεις ένα ταξίδι και κουράζεσαι άπειρα και θες ένα ταξίδι ακόμη για να συνέλθεις. Εγώ βέβαια πάντα κουράζομαι στα ταξίδια μου. Είμαστε εδώ με τον Πάρη και ετοιμάζω βαλίτσες. Αύριο πηγαίνω δυο μέρες μόνο στη Μύκονο, αλλά κοριτσοπαρέα. Ο Πάρης θα πάει με τον μπαμπά του και χαίρομαι πάρα πολύ.

Γιατί πρώτη φορά θα πάω διακοπές που δεν είναι για δουλειά και δεν θα έχω και το μωρό μαζί. Οπότε θα ξεκουραστώ ψυχολογικά, γιατί θα βγούμε, θα παρτάρουμε. Θα το ζήσουμε. Και είμαι super happy" ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στα βίντεο που ανέβασε.

Η ίδια προειδοποίησε ωστόσο πως: "Αν τολμήσει καμία να μου πει ότι είμαι κακιά μαμά που χαίρομαι που θα αφήσω το μωρό στον μπαμπά του για να πάω διήμερο με φίλες θα την κάνω μπλοκ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)