Media

05 Αυγούστου 2024 12:00

Super Κατερίνα: Συνεχίζει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Super Κατερίνα: Συνεχίζει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

-

Με προσθήκες και αλλαγές συνεχίζεται του χρόνου η "Super Κατερίνα" στον Alpha. Όπως έχει γίνει γνωστό νέες προσθήκες στο πάνελ θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που επιστρέφει στην εκπομπή μετά από ένα χρόνο, αλλά και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραμένει κανονικά στην εκπομπή, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος με ανάρτηση του στο Instagram το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου επιβεβαίωσε πως συνεχίζει και του χρόνου στη ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

"Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha, με ανανεωμένη διάθεση, θετική ενέργεια και πλούσιο ρεπορτάζ. Μέχρι τότε φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και απολαμβάνουμε το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι. Καλές διακοπές σε όλους! Να περάσετε όσο πιο... ανέμελα γίνεται!" έγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)