Celebrity

03 Αυγούστου 2024 11:28

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι απίστευτες αντιδράσεις της ενώ παρακολουθούσε το Ελλάδα - Αυστραλία! "Θα πάθω καρδιά"

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι απίστευτες αντιδράσεις της ενώ παρακολουθούσε το Ελλάδα - Αυστραλία! "Θα πάθω καρδιά"

-

Η Ελλάδα, παρότι προηγούνταν μέχρι και με διαφορά 19 πόντων, επικράτησε της Αυστραλίας με 77-71 και περιμένει να δει εάν θα προκριθεί, ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες, στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Τεράστιο παιχνίδι έκανε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 20 πόντους, που αυτήν τη φορά είχε και συμπαραστάτες, τον Τόμας Γουόκαπ με 18 πόντους και τους Ντίνο Μήτογλου και Βασίλη Τολιόπουλο που πέτυχαν από 13 πόντους.

Ο αγώνας ήταν σαν τελικός για την Εθνική μας ομάδα που ήθελε μόνο τη νίκη και μάλιστα στο δυναμικό κοινό σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 40,4%, φτάνοντας στο 45,4% στο τέταρτο 15:45 – 16:00.

Την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας παρακολούθησε με ιδιαίτερη αγωνία και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που κατέγραψε τον εαυτό της την ώρα που ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η ηθοποιός έδειξε στους ακολούθους της την... ψυχραιμία με την οποία παρακολούθησε τον αγώνα, όπως έγραψε με χιούμορ στην ανάρτησή της.

Όπως βλέπουμε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ, ενώ κάποια στιγμή πιάνει το στήθος της και την ακούμε να αναφωνεί: "Θα πάθω καρδιά".

@dorettapapadimitr

? original sound - dorettapapadimitriou
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)