Celebrity

02 Αυγούστου 2024 21:27

Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το 1ο πάρτι γενεθλιών της εγγονής της & το τρυφερό μήνυμα! "Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ"

Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το 1ο πάρτι γενεθλιών της εγγονής της & το τρυφερό μήνυμα! "Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ"

-


Πίσω τους έχουν αφήσει η Άντζελα Δημητρίου, η κόρη της, Όλγα και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί, ενώ το FTHIS σας είχει δείξει αποκλειστική φωτογραφία από συνάντησή τους, στα γενέθλια του γιου του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη. Η οικογένεια, γιόρτασε μαζί τα γενέθλια της εγγονής της τραγουδίστριας και η Άντζελα Δημητρίου, το απόγευμα της Παρασκευής 2/8 δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφικό υλικό από την βραδιά, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα τρυφερό μήνυμα.

"Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ανυπομονούσα να σε γνωρίσω πριγκίπισσά μου!!!
Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ,να σε θαυμάζει... να σε κακομαθαίνει... να σε λατρεύει... και να σε νοιάζεται για πάντα!!!
Η γιαγιά σου, Αγγελική. Παιδιά μου να είστε γεροί και δυνατοί, να την καμαρώνετε και να την μεγαλώνετε με απέραντη αγάπη #angeladimitriou #lady" έγραψε η ίδια.

Όπως θα δείτε, στο πάρτι πρωταγωνίστησε το ροζ χρώμα, ενώ η πολυόροφη τούρτα είχε πάνω αρκουδάκια και αστέρια. Στις φωτογραφίες, η Άντζελα Δημητρίου πόζαρε αγκαλιά με την εγγονή της, ενώ η μικρούλα φωτογραφήθηκε και με τους γονείς της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ενός έτους μπέμπα θα βαπτιστεί Μιχαέλα Αγγελική.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos