Celebrity

02 Αυγούστου 2024 20:28

Κώστας Μπακογιάννης: Έτσι περνά το καλοκαίρι του! Η φωτογραφία από τις διακοπές με την οικογένειά του

Κώστας Μπακογιάννης: Έτσι περνά το καλοκαίρι του! Η φωτογραφία από τις διακοπές με την οικογένειά του

-

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα, έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η δημοσιογράφος ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πλέον περνάει όλη της την ημέρα μαζί με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο. Την αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης 1/8 ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον γιο του, Δήμο μαζί με άλλα παιδιά να κάθονται στην παραλία, το βράδυ και να τρώνε σουβλάκι!

«Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς σουβλάκι στην παραλία γίνεται;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Μπακογιάννης. Το ζευγάρι, παντρεύτηκε το 2017, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία. Λίγο αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Δήμος!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)