Celebrity

02 Αυγούστου 2024 18:58

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Χρήστου μετά το ασημένιο μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Χρήστου μετά το ασημένιο μετάλλιο

-

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο ανδρών στο Παρίσι, χαρίζοντας το δεύτερο μετάλλιο στη χώρα μας, στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέχρι στιγμής! Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον τελικό 200 μέτρων ύπτιο ανδρών με χρόνο 1:54:82.

Λίγες ώρες μετά, ο ίδιος πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας όλα τα συναισθήματά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, για την αγάπη τους.

«Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να πάρει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες και τελικά κατάφερε κάτι παραπάνω. Δεν τα παρατάμε ποτέ, επιμένουμε, σηκωνόμαστε, θριαμβεύουμε! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δώσατε αυτές τις μέρες», έγραψε στη λεζάντα ο Απόστολος Χρήστου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό με 1:54.82 και έχασε μόνο από τον Ούγγρο Χούμπερτ Κος, που πήρε την πρώτη θέση με 1:54.26.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)