Blogs

02 Αυγούστου 2024 17:05

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/8) - Powered by Cheri up

Τα Likes & Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (2/8) - Powered by Cheri up

-

Είστε έτοιμοι για τα νέα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics

Likes

  • Στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς και επίσημα ύστερα από την ανακοίνωση του σταθμού. Μου έλειψε τηλεοπτικά το χιούμορ και η φρέσκια ματιά του. Πεθύμησα και τη Ματίνα Νικολάου που ευτυχώς θα τη δούμε και πάλι στο πλευρό του. Όσο για τον τίτλο «βραδιάτικα» που υπονοείται στο δελτίο Τύπου, θέλω δίπλα και το (το λες και τρολ) Νι.Μου που ακούστηκε τελευταία.
  • Από τον καταιγισμό των stories και posts που βλέπω -προς το παρόν από την ζεστή Αθήνα- τις τελευταίες ημέρες «ζηλεύω» μόνο τις βόλτες της Κατερίνας Καραβάτου στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται εδώ και έναν περίπου μήνα για τα γυρίσματα του Power of Love. Το οποίο ριάλιτι της αγάπης ευτυχώς προβάλλεται καλοκαίρι και όχι την κανονική σεζόν.
  • Καράβας στο νέο My Style Rocks ως κριτής; Top επιλογή.
  • Η σοσιαλμιντιακή εικόνα του, μέχρι πρότινος εσωστρεφή με τα προσωπικά του, Χρήστου Μάστορα μου αρέσει πολύ. Ο νεότερος καθαρόαιμος super star της χώρας μας, αγαπάει πολύ και δεν το κρύβει πια. Είναι στα καλύτερά του και συναισθηματικά και επαγγελματικά, οι συναυλίες του είναι sold out και σίγουρα θα γίνει και το ίδιο και στις κινηματογραφικές αίθουσες για την ταινία «Υπάρχω» που θα βγει τον Δεκέμβρη. Ουρές θα κάνουμε στα Village Cinemas για να τον δούμε ως Στέλιο Καζαντζίδη.
  • Η Κιάρα Φεράνι όπως μάθατε αποκλειστικά από το FTHIS βρίσκεται στη Μύκονο και έχει καταγοητεύσει τους πάντες με την ευγένειά της. Αυτά να ακούν κάποιοι local influencers μου η μύτη τους φτάνει ως τον ουρανό.
  • Κυρία η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και εξαιρετική επαγγελματίας. Θα δώσει άλλο αέρα από Σεπτέμβρη στη Super Κατερίνα. Πόσο χαίρομαι που πέρασε η περίοδος που οι εκπομπές… «τσιμπούσαν» μόνο απόφοιτους Survivor.

 Likes & Dislikes

Dislikes

  • Σχολιάζουν στο Summer’s cool τη φωτογραφία που ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και λέει η Μαριάντα Πιερίδη «Είμαι σίγουρη ότι τον Σεπτέμβρη λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της θα δούμε και το πρώτο φιλί»… Ε κακιούλα αχρείαστη ήταν αυτή…

  • Με την Αθηνά Οικονομάκου τι λύσσα έχετε πάθει; Η κοπέλα περνάει καλά κι αν υπερπροβάλλει τη νέα της σχέση (για τους δικούς της λόγους) γούστο της και καπέλο της. Από εκεί και πέρα να βγάζετε τόση χολή στα social είτε κάτω από αναρτήσεις δικές της, είτε των sites που γράφουν ειδήσεις που την αφορούν, δεν το λες και πολύ υγιές και sorry που το μαθαίνετε από εμένα Αυγουστιάτικα.
  • Ποιος θα μας το έλεγε ότι η μοναδική ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή (μα μόνο μία έλεος) θα υπάρχει στον ΣΚΑΙ, το κανάλι για το οποίο γραφόταν από πέρσι τον Σεπτέμβρη έντονα και με σθένος ότι θα το γυρίσει στην ενημέρωση στο 100%. Μακάρι πάντως το παρεάκι που βλέπουμε να συνεχίσει όλη τη σεζόν.
  • Την τελετή έναρξης των Ολυμπακών Αγώνων του Παρισιού θα την ξεπεράσετε ποτέ ή θα συνεχίσετε να κράζετε μέχρι την επόμενη Ολυμπιάδα;
  • Η Τόρι Σπέλινγλ δήλωσε ότι σκέφτεται να κάνει Only Fans για να μπορεί να πληρώσει το κολλέγιο που θέλει να βάλει τα παιδιά της. Φαντάσου! Αμάρτησα για τα παιδιά μου η φάση της…

 Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου! 

Ελπίζω να περάσετε όμορφα όσοι φεύγετε τώρα, εννοείται με αγαπημένους σας ανθρώπους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας κι εμείς θα τα ξαναπούμε... εδώ στα Likes & Dislikes - Powered by Cheri up cosmetics.

Φιλιά πολλά, 

Χρήστος

 Instagram @christoskoutras

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)